kalender okt nov 2020Beste koorzangers en -zangeressen!

Ondanks alle huidige problemen rond het coronavirus gaan we toch beginnen met de voorbereidingen voor het Allerzielenconcert 2020. We gaan er daarbij vanuit dat de situatie rond het Coronavirus in de periode september-november weer zodanig genormaliseerd zal zijn dat concerten en repetities weer tot de mogelijkheden behoren.

In 2020 gaan we het 250e verjaardagsfeestje van Beethoven vieren met een compleet Beethoven programma. Heb jij ook zin in dit verjaardagsfeestje? 

Geef je dan VOOR 1 JUNI op als deelnemer in het projectkoor voor het Allerzielenconcert 2020!

 

 

Allerzielenconcert 2020 en de Coronacrisis

Alle projectinformatie (programma, repetitiedata, deelnemerskosten, etc.) staat in de projectflyer. Dit plan gaat er vanuit dat het project na de zomervakantie gewoon van start kan gaan.

Daarom willen we nu als eerste zo snel mogelijk weten of er voldoende kandidaten zijn en vragen we je om je VOOR 1 JUNI in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. Na 1 juni ontvang je dan nader bericht over de verdere gang van zaken. Uiterlijk eind augustus nemen we een definitieve beslissing of en in welke vorm het project doorgaat op basis van de dan mogelijk nog geldende geldende Corona richtlijnen en de fysieke gesteldheid van de ingeschreven deelnemers. 

  1. Het project gaat door als gepland volgens het plan in de projectflyer.
  2. Het project gaat door maar met een aangepast programma, een aangepast repetitieschema en een daaraan aangepaste deelnemersbijdrage. Er zullen dan alleen repetitiedata afvallen maar nooit nieuwe repetitiedata bijkomen om niet in de knoop te komen met de agenda's van diegenen die zich hebben ingeschreven.
  3. Het project wordt alsnog afgeblazen.

Afhankelijk van deze keuze en je eigen situatie op dat moment wordt je inschrijving dan definitief. Alvast dank voor je begrip voor deze ongewone gang van zaken in een al even ongewone en lastige tijd voor koren en de podiumkunsten in het algemeen. Blijf in ieder geval gezond en zorg goed voor je zelf en de mensen in je omgeving.

Wil je meer algemene informatie over de achtergrond van de Allerzielenconcerten en de werkwijze in het projectkoor Lux Aeterna lees dan deze artikelen. Ook kun je hier informatie inclusief beeld- en geluidmateriaal bekjken van de eerdere Allerzielenconcerten.

Allerzielenconcert 2020: Lang leve Beethoven!

Beethoven 250In het Allerzielenconcert 2020 zal de muziek van Beethoven centraal staan t.g.v. zijn 250e verjaardag. Hoofdwerk is de Mis in C op. 86 voor koor, orkest en solisten. Het volledige programma kun je bekjken op de projectflyer. Deelnemerskosten bedragen €80 inclusief bladmuziek, oefenmateriaal (MP3, MIDI, oefen-CD) en gratis koffie en thee tijdens de repetities. Deelnemers tot en met 25 jaar betalen slechts de helft!

Inschrijven

Vul onderstaand formulier VOOR 1 JUNI in om je op te geven voor het Allerzielenconcert 2020. Je ontvangt daarna een bevestiging per e-mail. 

 

 

 

 

 

Inschrijfformulier Allerzielenconcert 2020 "Lang leve Beethoven!"

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ik geef mij op als deelnemer in het projectkoor Lux Aeterna voor de Allerzielenconcerten op 7 en 8 november 2020.
  • Ik ben bereid op verzoek een stemtest te doen.
  • Ik ben aanwezig op alle repetities en concerten
  • Ik ben op de hoogte van de mogelijke gevolgen van de Coronacrisis op het programma en de repetitiedata
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

geef aan in welke Allerzielenprojecten je eerder hebt meegedaan

Ongeldige invoer

Geef hier informatie die je relevant vindt voor ons om te weten zoals koren waar je in zingt of in het verleden hebt gezongen, zanglessen die je hebt gevolgd, andere projecten of uitvoeringen en repertoire dat je hebt gezongen, etc.