kalender okt nov 2020Ook als is het Allerzielenconcert 2019 nog maar net achter de rug, de voorbereidingen voor 2020 gaan al weer beginnen. Reserveer nu al vast de concertdata 7 en 8 november 2020 in je agenda voor het Allerzielenconcert 2020 om het niet te missen of als je mee wilt zingen in het projectkoor Lux Aeterna!

Rond maart-april 2020 hopen we alles rond te hebben en start de inschrijving voor koorleden. We hopen dan weer een uitdagend en mooi programma te kunnen presenteren.

Wil je komend jaar meezingen? Registreer je dan als gebruiker op de website en je krijgt automatisch bericht wanneer je je in kunt schrijven. Houd  er rekening mee dat het merendeel van de zaterdagen in oktober 2020 repetitiedagen zullen zijn. Wil je meer weten over mijn Allerzielenconcerten en het projectkoor Lux Aeterna lees dan hier verder.

Als getegistreerde gebruiker wordt je ook automatisch op de hoogte gehouden van al mijn andere projecten en activiteiten. Bovendien ontvang je als geregistreerde gebruiker mijn periodieke nieuwsbrief, heb je toegang to het prikbord en mijn blog "wist je dat".