AZ 2021 Beethoven flyer

Allerzielenconcerten 2021: we gaan weer zingen!

In 2020 konden de Allerzielenconcerten door Corona helaas niet doorgaan maar inmiddels zijn we vol goede moed begonnen met de voorbereidingen voor weer een nieuwe editie op 6 en 7 november 2021. Centraal op het programma staat ook in 2021 de Mis in C op. 86 van Beethoven voor koor, orkest en solisten. Kun jij ook niet wachten om weer te kunnen zingen en lijkt Beethovens 251e verjaardagsfeestje jou daarvoor de ideale gelegenheid? Dan is dit je kans!

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni via het inschrijfformulier. Alle verdere projectgegevens inclusief repetitiedata data, locaties, deelnamekosten, etc. lees je in de projectflyer. Had je je vorig jaar al aangemeld dan hopen we uiteraard dat je ook dit jaar weer meedoet maar dien je je wel opnieuw aan te melden. Ook nieuwe deelnemers blijvn echter van harte welkom.

Verder verwijzen we je graag naar de opzet en werkwijze van de Allerzielenconcerten en projectkoor Lux Aeterna.

Corona

We verwachten in september weer “gewoon” te kunnen repeteren maar begrijpen als je op dit moment nog twijfels hebt in verband met de Corona ontwikkelingen. Toch vragen we je om je nu al in te schrijven om zeker te zijn dat er voldoende aanmeldingen zijn. Zodra er meer duidelijk is over de dan nog geldende Corona beperkingen en voorzorgsmaatregelen kun je alsnog beslissen of je meedoet of niet.