AZ 2021 Beethoven flyer

Met de gunstige Corona ontwikkelingen wordt de kans elke dag groter dat de Allerzielenconcerten op 6 en 7 november dit jaar weer door kunnen gaan. Inmiddels hebben zich 70 deelnemers aangemeld voor het projectkoor Lux Aeterna verdeeld over 18 sopranen, 24 alten, 11(!) tenoren en 17 bassen. Ook de solisten en het orkest hebben hun medewerking toegezegd. Kortom, alle voorwaarden voor weer twee prachtige concerten lijken vervuld te zijn!

Heb je ook zin om eindelijk weer eens samen in een echt koor te zingen nu dat weer mogelijk wordt, schrijf je dan gerust alsnog in via het inschrijfformulier voor dit uitdagende project! Stemtesten worden gehouden op zaterdag 3 juli en 21 augustus. Kijk op op de projectflyer voor alle informatie en wie weet zie ik je dan in september op de eerste repetitie!

Op het programma voor de inmiddels 251ste verjaardag van Beethoven staat (klik om een opname te beluisteren):

koor+ orkest: Ludwig van Beethoven Mis in C. op. 86
koor+ orkest: Gottlob Benedict Bierey Kyrie (arrangement Adagio uit Mondschein sonate, op. 27/2).
koor + strijkers: Ludwig van Beethoven Elegischer Gesang. op. 118

 Corona

We verwachten in september weer “gewoon” te kunnen repeteren maar begrijpen als je op dit moment nog twijfels hebt in verband met de Corona ontwikkelingen. Toch vragen we je om je nu al in te schrijven om zeker te zijn dat er voldoende aanmeldingen zijn. Zodra er meer duidelijk is over de dan nog geldende Corona beperkingen en voorzorgsmaatregelen kun je alsnog beslissen of je meedoet of niet.