Coronagevolgen

Op deze pagina vind je de gevolgen van Corona voor mijn activiteiten als koordirigent en mijn zanglessen.

Verder vind ik het belangrijk dat mijn klanten (koorbesturen, koorzangers en leerlingen) zich een opinie kunnen vormen over de mogelijke Corona risico's voor zingen op basis van betrouwbare informatie. Dit artikel verwijst naar de belangrijkste bronnen daarvoor.

Koordirectie & zanglessen

Ik kom alleen dirigeren op repetities en concerten waar een geldig Corona Toegangsbewijs wordt gevraagd. Ik ben zelf 2x gevaccineerd.

Ik geef alleen zanglessen aan leerlimgen met een  geldig Corona Toegangsbewijs. Je digitale of papieren QR code wordt eenmalig gecheckt samen met een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewikjss, identiteitskaart).

De lessen zijn een op een en vinden plaats in een geventileerde ruimte. Er wordt geen 1,5m afstand geholuden omdat dit de effefctiviteit van de lessen teveel benadeelt met name voor het aanleren van een goede adensteun.

Corona en de overheid

De volgende  instanties zijn relevant voor Coroma binen de amateurkunst sector waaronder ook de amateurmuziekgezelschappen en muziekscholen.  Klik op de logo's voor het laatste Corona nieuws.

 Naam Doel 
rijksoverheid Voor de geldende algemene maatregelen.
rijksoverheid Voor de geldende maatregelen voor de cultuursector
rivm Voor de medische aspecten.

Corona en de amateurkoorsector

De Corona maatregelen voor amateurkoren worden door de overheid vastgesteld in samenspraak met onderstaande organisaties. Klik op de logo's voor het laatste Corona nieuws voor de amateurmuziek sector.

   
 Naam doel
koren koornetwerk nederland de overkoepelende organisatie van de bonden van amateurkoren in Nederland en lid van Cultuur Connectie
koren cultuur connectie brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk voor specifieke aanvullingen en adviezen
bisdom den bosch voor het gebruik van kerkgebouwen voor diensten, repetities en concerten

 

Blijf gezond en blijf muziek maken waar het veilig kan!

Tom Suters