Tom Suters

Alles over mij en mijn activiteiten als dirigent, productieleider en zangleraar.

 

Tom Suters 3   raricon48   2015 Allerzielen A45O4033
CV   portfolio concerten   Allerzielenconcerten

Tom Suters 3

Ik ben sinds 2008 actief als dirigent en dirigeerde ondermeer kamerkoren, kerkkoren en een gregoriaanse Schola. In 2014 startte ik mijn eigen concertkoor Lux Aeterna voor mijn jaarlijkse Allerzielenconcerten. Lees alles over mijn muzikale loopbaan en achtergrond in mijn CV en op mijn profiel op het prikbord

Ik heb een klassieke achtergrond en opleiding maar heb een brede muzikale interesse die zowel kerk- als profaan repertoire omvat uit alle stijlperioden van gregoriaans tot (goede) popmuziek en van Desprez tot aan de Beatles. 

Ben je een ambitieus koor en op zoek naar een gedreven dirigent om het beste uit je koor te halen neem dan contact op.

productieAls productieleider dek ik het hele productieraject af vanaf het meedenken over de artistieke inhoud, het maken van een productieplan en begroting en het werven van artiesten en uitvoerenden, tot fondsenwerving, de PR en kaartverkoop en het realiseren van de productie zelf.

Ik heb ervaring met producties die variëren in omvang, complexiteit en budget van eenmalige concerten, tot CD opnames tot een- of meerdaagse workshops, cursussen en festivals op het gebied van muziek of muziektheater.

Producties met een educatief karakter voor jong en oud hebben hierbij mijn speciale interesse!

Tom Suters met stemvork

Zing jij al bij een koor of individueel maar wil je nu eindelijk wel eens weten wat ademsteun en resonans is en hoe je dat kunt gebruiken om de volle omvang en potentie van je stem te leren gebruiken?

passie 4Wil je weten hoe en waarom muziek mijn grote passie is geworden? In dit artikel gun ik je een kijkje achter de schermen van mijn muzikale "opvoeding".

.

Heb jij je, net als ik, wel eens afgevraagd wat dirigeren nu eigenlijk is, wat je ervoor moet kunnen of waarom een dirigent überhaupt nodig is? Dit soort vragen hebben mij altijd al geïntigeerd vanaf de tijd dat ik serieus ben gaan zingen in koren en leidden er uiteindelijk toe dat ik besloot om zelf dirigent te worden.